Skönhetstips

1. Om du vill använda lösögonfransar, men är orolig att det ska se för fake eller plastigt ut. Gör såhär: Klipp av dom på mitten och applicera dom på yttre delen av dina ögonlock !

2. Spara pengar på ansiktsmasker genom att göra en själv !
Det finns jättemånga recept på hur du gör egna ansiktsmasker. Den här funkar om ditt ansikte känns lite torrt. Blanda två bananer och en halv deciliter naturell yoghurt och en matsked honung. Applicera det i hela ansiktet och låt det verka i 20 minuter. Tvätta sedan ditt ansikte med varmt vatten. Din hy blir garanterat len och återfuktad !

3. Ett naturligt sätt till rakt hår ! Häll upp mjölk i en sprayflaska. Spraya ditt hår när det är fuktigt och låt det verka i 20 minuter. Tvätta och schampoonera därefter som vanligt. Ta-da ditt hår har blivit rakt !


4. Slut på torrschampoo ? Ta det lugnt ! Lösningen finns i ditt skafferi, bakpulver ! Applicera det som ett vanligt torrschampoo.

5. Hitta rätt Mascara. Om du har ljus hy och väldigt blont hår. Satsa istället på en mörkbrun mascara för en mer naturlig look. Spara den svarta till festmakeupen istället.

6. så gör du att ditt smink håller hela dagen ! Du kanske ska ut eller på fest eller något liknande och vill att ditt smink ska hålla hela kvällen ? Blunda och spraya försiktigt hårspray över ditt färdigsminkade ansikte !

7. Undvik ojämnhet. Är du trött på att dina sminkborstar känns rispiga och inte gör ditt smink jämnt ? Köp då istället en sminkborste av äkta hår. Dom är mjukare, gör ditt smink jämnare och dom håller sig lena så länge du håller dom rena ! 

8. Håll din foundation fräsch ! När du köpter en foundation köp då helst en i tup med pump för att förhindra bakterier och som gör att din foundation håller sig fräschare längre.

9. Alla har hört talas om foundationrand. Men har du tänkt på.. Att det också finns rougerand ? Applicera aldrig ett rouge hela vägen upp till hårrötterna. Det ser bara onaturligt ut och gör så att du ser randig ut. Koncentrera dig istället på "bullen" på kinden, och var noga med att arbeta in rouget.

10. Hemmagjord tandblekning. Gör dina tänder vitare genom att borsta dom med en blandning av tandkräm och finrivet citronskal. Citronskalet är naturligt blekande utan att förstöra tandköttet.


11. Vill du ha smalare fingrar ? Måla då dina naglar i en blek nyans. Starka eller mörka färger kan bryta ner de naturliga linjerna på dina fingrar och får dom att se tjocka ut. 

12. Bodymist i din hårborste ! Vill du ha ett väldoftande hår ? Spraya lite bodymist i hårborsten så luktar det garanterat gott !

13. Sminka dig i rätt ljus ! Sminka dig alltid i den typ av ljus som du kommer att vistas i. Gör din dagliga makeup i närheten av ett fönster och din kvällmakeup i svagare ljus. På kvällen kommer du behöva mer smink för att lyfta fram dina bästa drag.

14. Plocka dina ögonbryn i rätt ljus ! När du plockar dina ögonbryn, gör det alltid i dagsljus. Solens skarpa ljus kommer göra så att du ser alla de små ljusa hårstråna som inte syns under din badrumslampa !

15. Babylena ben ! Har du slut på rakgel ? Testa att raka dina ben med balsam ! Det gör det inte bara busenkelt utan också gör dom superlena efteråt ! Det fungerar med vilken typ av hårbalsam som helst.


Inte jag som skrivit detta, men jag kommer defenitivt testa flera stycken av dessa tips!

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback