\m/,_(>.<)_\m/, eller?

Blev tipsad av en kille att kolla på den här videon ifrån 02:40, herreguuuud! Vad är det för sjuka jävlar?
Jag såg ut såhär efter att jag tittat färdigt:

Glada hälsningar från Missångerträsk

Min favoritförfattare Martina Haag släppte i veckan en ny bok som jag känner att jag måstemåstemåste läsa! Hennes böcker är helt fantastiskt roliga, jag älskar dom! Typ de enda böcker jag faktiskt kan läsa och tycker är roliga från början till slut, så det är definitivt ett författar/boktips till er! :)

"Stockholm. Nadja har längtat efter barn i hela sitt liv, men inte träffat den rätte. Men nu, när hon närmar sig 45 och fortfarande är barnlös singel så bestämmer hon sig för att göra någonting åt saken. Kosta vad det kosta vill.

Missångerträsk. Lotta har fått nog. Hon och Magnus har inte legat med varandra på över ett år. Nu ska de åka till Paris och ta in på hotell, rädda äktenskapet och prova alla former av sex som de inte har testat hittills.

Två systrar, en innerstadsstockholmstjej och en småbarnsmamma i Lappland gör en hemlig överenskommelse om att hjälpa varandra. Men det går inte riktigt som de har tänkt sig.

Glada hälsningar från Missångerträsk är en varm och rolig bok om hur livet kan ta oväntade vändningar."

 


4fobier

* Blod, min absolut största fobi klarar inte av att se det rinna och jag blir svimfärdig av att prata om blodprov, ådror och så vidare kunde knappt skriva det där utan att knipa ihop ögonen och försöka tänka på annat! Damn det där var en jobbig punkt!


* Mörker, jag är så sjuuuuukt mörkrädd! Går alltid och biter på naglarna, håller mobilen i ett stengrepp och är som en antilop/rådjur på minsta ljud jag hör... Hatar att vara i hus på övervåningen och sedan bli tvungen att gå ner ensam till en kolsvart undervånig, jag är livrädd att någon ska vara där och hoppa fram eller liknande. Det ger mig hjärtattacker!

* Att dra av tigth stickade fingervantar ifrån H&M med tänderna. Hm vet inte riktigt om ni förstår vilka vantar jag menar? Men dom där som är så tighttighttight stickade och sitter åt emellan fingrarna och så när man skulle ta av sig dom fick man liksom ta tag i dom med tänderna och dra? Gooosh det ger mig ilningar i hela kroppen.

* Att ha ögonkontakt med folk, jag klarar inte av det jag blir så sjukt blyg och osäker! Jag vet inte varför det bara är så, hatar när jag känner att folk verkligen tittar på mig!


Som ni förstår vill jag inte ladda upp bilder på blod eller så, för det hade jag nog inte klarat av.
Men här får ni en bild på de hemska hemska vantarna, usch vilken känsla jag får i mina tänder!

Eargasm

Äckligt bra! :D

Skrattsjuk

Min uppdatering har varit usel idag men slutade 16:40 och var hemma i kanske 30 minuter sen gick jag ut och träffade Tineke & Teo, vilket var jättetrevligt och jag skrattade oavbrutet haha! Vet inte varför ens, men är hur trött som helst så tror att det beror på det. Fast allting blir roligare när man skrattar! ;)
Imorgon ska jag ut och leta praktik, har kanske en på gång dock :) men vi får seeeeee. Dock behöver jag inte gå själv utan Kajsa min fina följer med och ger mig sällskap, awesome!
Gammal bild på mig och älskade Tineke!

Once you've got mac you never go back

Det är sån stor kvalitéts skillnad på mac & pc, gosh vad jag älskar min nya vita lilla bebis! Den följer med mig överallt.

Älsklingar

Kvällen spenderades med mina allra finaste, fick reda på lite tråkiga saker men man lär sig av sina misstag så är det! ;)
Annars hade jag det kul och blev en massa skratt & liv.
De gör mig så glad mina små finisar! :love:

Jag är inte bitter

HAHA ta av dig av varenda ord i texten,
allt jag kan säga är att det suger att vara dig just nu.

@playahead.se

Jag älskar den här låten fortfarande, hittade den under tiden jag var som mest aktiv på playahead.

Lanvins höstkampanj

Helt underbar! Så kul att de vågar skoja till det lite :D kläderna är dessutom urfina. 

haters only hate the people thay can't have or the people they can't be.




Svarta velour byxor & boots

Så såg jag ut påväg hem ifrån skolan idag, jag hade haft idrott och orkade inte byta om efteråt. Skulle aldrig gå ut så, men det antar jag att ni redan förstod ;)
bussresan hem idag var så förbannat rolig, åkte tillsammans med Josephine & så började vi snacka med ett gäng killar som berättade falska historier om varandra alltså helt sjuka. Sen började de snacka med två tjejer med lilagrönt hår bakom oss som var 12 år typ och blev jättenervösa och inte kunde svara på hur gamla dom var eller vart de gick i skolan/hette. Gosh! Asroliga haha, de satt och delade på en klubba och pratade högt i hela bussen och spottet flög. Hahaha... Herreguuuud!
Men nu ska jag som vanligt göra mig i ordning lite och bege mig ut på äventyr.
Pussar!

Duktig tjej

Nu sitter jag och väntar på att ha matte med ett gäng goa tjejer ur min klass och mitt internet funkar. YEY! :D

Glömsk?

Nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn (superskön musik att vakna upp ordentligt till) och läser igenom det jag ska säga på Trendrapporten. Men jag antar att jag får ha datorn lite, med stödord och så vidare :) Oh snap! Jag höll på att glömma idrottskläder också, måste packa ner det. Det är tur att jag går upp så pass tidigt att jag har tid att tänka efter och se om jag glömt något. Lösenordet & så vidare är nedskrivet. Skulle vara en typisk Feliciagrej att glömma datorn eller dylikt :blush: men det får jag INTE göra, då blir det problem hehe!
Jaja, nu ska jag ta på mig strumpor och packa idrottskläder. Ha en bra dag mina änglar!


Waves

Vågade håret idag, för att få lite mer volym & omväxling.
Vad tycker ni? :)

Tröttmössa

Åh... Imorgon börjar allvaret då är det slut på sovmorgon, fy! Måste hoppa i säng redan nu för att ha någon som helst energi kvar tills imorgon.

Maria ♥

Nu kommer Svenska Hollywood fruar, det är så fruktansvärt kul! Vore inte Maria Montazami med hade jag dock inte varit ett lika stort fan, för resten av fruarna är hemska... Hua!

Solution

Lösningen på mitt allra största problem finns här under!
Jag råkar alltid ut för platt hår utan volym, när jag i själva verket är ute efter rakt hår med volym.
Och i videon får jag svaret på hur jag gör, det behövs inga produkter, bara en rund borste, två klämmor, hårtork & en plattång.
Superenkelt och huuuur snyggt som helst

Stress

Idag har min dag bestått av stressstress&ännu mera stress, glömde dessutom lösenordet och mitt användarnamn till skolans wi-fi så det sög ju... Men jag gjorde mitt bästa idag och behövde inte använda datorn allt för mycket vilket var tur! ;) Efter skolan åkte jag direkt och mötte Elisabeth fick skynda mig hem och lämna datorn & lite så och fick sedan skynda iväg för att timea hennes tunnelbana och jag hann på sekunden jag skojar inte! Puh vilken tur, så åkte vi in till Kungsträdgården och mötte upp hennes pojkvän och vänner och tittade på bandet Eira told us, de var sjuuukt duktiga! Lite indie/Miss Li aktigt. Lyssna på dom säger jag bara ;)
Men nu ska jag gå igenom min trendrapport inför imorgon då vi har redovisning! Önska mig lycka till.

Senaste nytt

Wow, jag känner på mig att detta kommer bli ett riktigt vackert barn

Stelt

Dagens outfit, bilden ser läskigt stel ut jag vet.
Men jag älskar kläderna!
Grå kavaj, tubtopp, shorts med dragkedjor, strumpbyxor & lite smycken på det.

Gamla bekanta

Min kväll var mycket trevlig :D jag och Elin var ute och gick, så stötte vi på Teodor och hans kompisar som varit på matchen. Hur kul som helst ju, var ett år sedan jag träffade honom... Så det var roligt! Vi satt mest på bänkar/gick promenader och bara pratade. Ibland är det ju skönt att inte göra speciellt mycket! Men nu tickar klockan iväg och sängen saknar mig. Vi hörs mer imorgon, puss!

Var dig själv

tumblr_lpnd8rposh1qjrt3po1_400_large_163388437_163657654
Det finns inget bättre än att du är den du föddes till, att vara precis den du är.
Att vara sig själv, våga stå för sina åsikter, vågar göra saker man aldrig trodde att man skulle göra.
Jag är mig själv 100% hela tiden, våga stå för att du just blev den du blev och att du är den underbara person du är. För du är fantastisk!

Ful

Sjukt cool tjej!

En ny start

Nu flyttar jag tillbaka till ruta ett igen, och börjar om.

Just do it



Bildlöst

Underbar dag med mina underbaraste vänner ♥ 
Först åkte jag in till Gamla stan och mötte upp Tineke & gick hem till henne, åt crossianter, pratade praktik och så vidare. Sen åkte vi iväg till Gröna lund vilket var suuuuperkul! Vi fick åka popexpressen till Friday fast i killversion hahaha! Dock var det fullt utav folk där efter ett tag, så vi åkte iväg till Kista och mötte upp Elin och shoppade och fikade lite. Jag fick med mig ett par höga svarta jeans med dragkedja därbak, ni vet nog vilka jag menar + en transparent puderrosa blus. Ursöt! :D Nu ska jag nog vila upp mig lite och äta lite middag sedan träffar jag min stolle Elin igen. Puss!

Don't forget to smile

Varit uppe sen halv nio, idag blir det först Grönan med Tineke & sedan lite shopping med Elin. Låter som att detta kommer bli en riktigt rolig dag! :D

Som en cirkel

Allting börjar bli precis som förut, jag vill inte ha det så igen. Jag trodde & hoppades verkligen på att den här gången skulle bli annorlunda och så mycket bättre. Vi var nästan där.

Barnvakt

Sitter och pratar Skype med ett gäng grabbar, skitroliga! :D
Sitter barnvakt atm och pojkarna sover djupt, skönt att bara kunna ta det lugnt! :)

Nytt

Jag älskar mina nya jeans & min skjorta som jag bland annat köpte idag!
Ursnyggt!

JB

Killen har bra röst, det kan jag inte neka.
Synd att han inte är så här liten och gullig längre! ;)

Visste du att?


Jag är galen i potatis? Hihi, älskar det i alla dess former, stekt, kokt, i ugnen, i klyftor, strimlor, pressat, friterat, kallt, i sallader alltså det är så otroligt gott... Mmmmh! Bland det godaste jag vet, folk brukar skratta åt mig och säga att jag är som Håkan i Sune ;)

True words

Att en låt kan beskriva känslor så otroligt bra.

R and F

Riktigt fet låt! Jag älskar den!

Inte min dag

Åkte in och shoppade i stan idag med min käraste mor, fick med mig en hel del faktiskt! Perfekt. Ska dessutom ut på en runda imorgon också med Elin ;) finns inget bättre än nya saker. Tineke kallade mig materialist häromdagen :blush: Har rätt ont i fötterna nu, men det var det värt. Dessutom åt vi både libanesisk lunch och Ben & Jerry's, uuuurmysigt. Dock blev jag ganska sur, nedstämd och besviken på en person också... Men what to do liksom, det är bara bita i det sura äpplet och gå vidare, right? Ingen är perfekt. Men nu ska jag vila upp mig lite, kanske hoppa in i duschen & sedan är jag barnvakt resten av kvällen. Det blir kul!
Gosh vad jag känner mig ful just nu. Katastrof!

.

I love the way you lie.



Just nu:

Farligt roligt!

G2 dagen

Hade ju G2 dagen idag som faktiskt var förvånadsvärt rolig, alla elever delades in i olika grupper och fick sedan göra olika uppgifter. Min grupp var otroligt rolig & trevlig, med bra samarbete! Nästan full pott på varje station, det kändes bra! :D dessutom fick jag ju lära känna lite nya människor i skolan, det är alltid kul :D supergoa, dock fick jag världens skrattattack på en övning där man inte skulle prata utan bara organisera sig i grupp efter ögonfärg och att stirra in i folks ögon under tystnad fick det att brista för mig. Hahaha, rann tårar för att jag skrattade så mycket och det gick inte att få stopp på heller? Herregud, vet inte vad de tär med mig ibland men de andra hakade på. Dessutom hade våran idrottslärare som var våran gruppledare med sig sin lilla bebis och jag lovar att det var en av de sötaste små barn jag sett! Alla var helt samlade runt hennes vagn och lekte och gullade. Ni vet nog antagligen redan att jag är så otroligt barnkär!

Geni 4real this time

Oh my gosh, hade panik ett tag eftersom vårat wi-fi låg nere! Min bror som egentligen ska vara geniet försökte och det funkade inte och sen provade jag och vips han hade tryckt på fel hela tiden, så för en gångs skull fick jag vara snillet! Känns bra! ;)

Fredag

Äntligen fredag, gud vad man verkligen känner att man förtjänar helg när man går i skolan.... ;) jag kommer vara värd varenda minut av mig sovmorgon lördag söndag. Men hinner inte skriva så mycket, G2 dagen idag i alla fall och sen ska jag träffa lite olika vänner ser det ut som. Vi hörs sen!

Inget snille direkt

Herreguuuud, jag skulle ladda mitt databatteri först och främst försökte jag öppna den där vita lilla "fyrkanten" (ni som har mac fattar vad jag snackar om) eftersom att jag såg att det satt två piggar där i som jag antog att man skulle stoppa in i eluttaget så jag frågar mamma, och hon säger att man tydligen ska ha en till sladd så säger jag att det inte finns, men jo där var ju den där riktiga kontakten... Sen skulle jag hitta vart man stoppade magnetgrejen och jag trodde att jag hittade rätt eller jag kollade i manualen och så liksom ville den inte fästa och jag provade från olika vinklar, tror ni inte att jag hade glömt att ta av plastpluppen? Gooosh vad dum jag är ibland, jag nästan skäms! Dock är det ganska roligt ändå, hahaha!

Städning

Nu har jag städat halva rummet, egentligen hela fast inte skrivbordet & min byrå där jag har ALLA mina krämer, parfymer, smycken, smink och så vidare. Man hör ju nästan vilken katastrof det ser ut som at the moment, jag skaaaa städa där. Sen... Inte nu, är lite trött nu! Dessutom kom mor hem med Sofis mode till mig, lovely!!! :D Så det ska jag definitivt ägna mig åt just nu, så jag kan ladda upp inför G2 dagen imorgon! *blink*

:(

Min prins är tydligen i Stockholm och signerar skivor, hur kunde jag missa detta!? Just my luck.... 

I love mac

Hur kul som helst, mycket skönare än min slitna compaq som jag hade innan!
Yey! :D
Ljudet är dessutom 100 gånger bättre, oh det här är så bra!
Det går bra nu kompis!

Lite av sommaren 2011


♥Bästa sommaren i mitt liv ♥

Dagens outfit

Behöver jag ens påpeka att jag var sjukt jäkla trött...?

Helt slut

Som rubriken lyder är jag helt död just nu, men har en kladdkaka i ugnen som jag hoppas ska ge mig lite energi! ;) Dessutom fick jag min Mac idag, måste bara fråga mami om lösenordet till våran wifi sen byter jag! Mac känns liksom lite fräschare! ;)

Min nya lilla bebis, så söt han är!

Stay tuned

Outfit & facelook kommer i eftermiddag, mobilen & datorn strular för mycket.
Puss!

Det regnar i Stockholm idag

Typiskt jag som hatar regn och höstväder... Detta gjorde det ännu svårare att orka vakna och gå upp och som om inte det vore nog hittade jag ingenting att ha på mig, eller jo till slut blev det svarta jeggings & en svart stickad tröja + lite silver accessoarer. Kanske inte allt för roligt & fantasifull, men funkar. Har ju praktiksnack idag också och jag har ingen som helst aaaaaaning om vart jag ska praktisera. Ni kanske vet något ställe inom stylist som tar emot praktikanter varje torsdag? Alltså makeupbutik, klädbutik osv? Behöver all hjälp jag kan få!

Bedtime

Nu bäddar jag ner mig i sängen tillsammans med min nya favorittidning Solo mode! Har läst den ett antal gånger, men sidorna är fullspäckade med tips, mode, smink, repotage, you name it så man hittar alltid något nytt Mysigt, ska dessvärre upp tidigt imorgon för praktiksnack så behöver så många timmar jag bara kan få. Godnatt!

Långklänning

Såhär såg jag ut idag + skinnjack, converse & mammas älskade långa conjacsfärgade väska.
Otroligt skönt!

?

Helt okej design eller vad säger ni? Var alldeles för trött på min förra...

Design

Snygg design va!? :D

Tattoos

Tumblr_lqe7m6ffn31qdrca7o1_500_large
Tumblr_ljml5th4il1qaqu84o1_500_large
Gooosh, detta är galet snygga! Skulle definitivt kunna tänka mig att göra någon av dessa....

I'm from sweden


Vi

Låten får mig att tänka på oss

Sendag

Kom hem vid sex idag, sent! :( Men var tvungen att fixa en laptopväska med mami. Blev en knalligt rosa liten sak! :) Idag var det ju egentligen första riktiga skoldagen, vi hade svenska där vi skulle skriva en presentation om oss själva, hähä måste få den riktigt bra :blush: sedan hade vi engelska där vi fyllde i ett papper om vad vi gjort i sommar, vad vi tyckte om att göra på engelskan & vad vi inte gillade osv. Vi har ju fortfarande inte fått våran Macbook så vi kunde inte göra så mycket ;)

Arg

Grrrr, nu är jag inte så glad som jag var när jag skrev förra inlägget som raderades!!!!!! ÅHHHHH! Dessutom går det inte att ladda in bilder i datorn verkar det som, dagen som nyss verkade så bra är nu så dålig. Som grädden på moset slutar jag sent idag dessutom, bara två lektioner men ändå...

Case

Imorgon måste jag ge mig på jakt efter en laptop-väska, har ingen aning om vart man finner sådana tyvärr! Dessutom vill jag ha en fin & inte bara en enkel tråkig. Jag menar det gör det 100 gånger roligare att bära runt på den! ;)

Lite mellis

Blev ett litet mellanmål efter skolan, Lingongrova med rå falukorv. Faaaaaarligt gott jag lovar!

Dagens

Så här ser jag ut idag! Tvinnad fläta, transparent blus, ljusa jeans & silversmycken!

Trötttt

Gosh vad trött jag är, har inte vant mig än med att gå runt vid sju. Dock var detta lite som sovmorgon för mig idag. Fick sova en halvtimme längre. Nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning, men vad ska jag ha på mig? Hmmm,  måste ge mig ut på en shoppingrunda i helgen för det här håller inte... Puss!

Shf

Snart börjar Svenska Hollywoodfruar, underbart! Jag kommer sitta bänkad framför tvn, det är ju för roligt! :D

RacerRichard ♥


G2

Första skoldagen avklarad, bääääm! Det gick bra, dock var det väldigt nervös stämning i gruppen hela dagen... Men den lättas upp mer & mer och klart att det är nervöst i början. Men det känns bra och kul detta, någonting jag verkligen vill med hela mitt hjärta. Så jag ska verkligen ge allt! Och de berättade att det kommer hända mycket utflykter osv bland annat Make Up stores visning iiiih!!! :D Hur kul!? Så nu ger jag järnet!
Här börjar min framtid! ;)

Vilken gillar ni bäst?

Originalet VS Remaken?

Nostalgi

U N D E R B A R T

Livets sista måltid

Kvällen var underbart rolig må jag säga! Har inte skrattat såhär mycket på länge, dessutom kom vi på livets sista måltid Kycklingkebab med McDonald's pommes frites & blaskig McDonald's cola. Gosh vad gott! :O Sen när vi sitter på tunnelbanan tror ni inte att en sitter och äter McDonald's & en annan kycklingkebab? Hahaha vi blev så hungriga alltså ni förstååååår inte... Så typiskt! Nu måste jag dock fylla i lite papper & så inför imorgon, sedan väntar nog sängen 06:30 kliver jag upp imorgon, tack för det...

Schhh

Visste ni att jag fortfarande sover med gosedjur & älskar barnprogram?

Fix

Hola amigos ¿cómo estás? ;)


Åkte till Kista med min fina bästisfestis & drack ischailatte och bara babblade. Underbart, tänk att man kan ha så mycket att prata om även fast det bara var i torsdags vi senast sågs, eller det är länge egentligen.... Har i alla fall fixat naglarna lite & nu ska håret plattas & sminket förbättras, :D Dessutom är det en stor dag för mig imorgon, första dagen på gymnasiet. Wooopa! :D




Borta bra men hemma bäst

Hemma igen och ut på nya äventyr, skulle bara visa att jag lever!

Good bye

Min helg kommer spenderas ute på min farmor & hennes mans landställe med ett par släktningar, så bloggen kommer tyvärr lida av det...... Men jag är tillbaka på söndag igen! Take care!




Playtime

Fastnade framför webcameran ett tag, rätt underhållande måste jag säga!

Fel men jag är nöjd ändå

Nu är håret färgat, hmmmm skulle blivit en ton ljusare fast det blev en ton mörkare :S Konstigt.... Men det gör ju ingenting! :D Trivs ändå så pass bra i mörkt hår! ;)

Planer

Hej på er!
Sitter just nu med en jäkla massa hårfärg i håret ska ni veta, funderade faktiskt på att färga håret mörkrött (!) fast inte denna gång, men nääääästa gång! :D Har blivit så galet inspirerad av Rihanna och så vidare, plus att det passar ju ursnyggt till hösten! Det är bara att tuta & köra, skulle det inte bli bra då vet jag ju det till framtiden. Så nu vet ni det i alla fall! ;)
Like this! Eller njaaae, kanske lite mörkare... Plus fint lockigt hår! Touché!
Elisabeth, du var en stoooooor del till varför jag blev inspirerad av detta!

Good morning sunshine!


Ansiktskräm

Detta kom min underbara mami hem med idag, vet inte om hon tycker att jag har dålig hy, börjar se gammal ut eller om det bara var för att hon ville att jag skulle kunna hålla mig vacker längre *blink* hur snällt som helst i alla fall, älskar ansiktskrämer som gör huden babylen & jämn! :D
Nu har jag ett riktigt lager!

Skjorta

Denna söta blus köpte jag igår, mycket dåliga bilder jag vet tyvärr....
Men det är en svart transparent skjorta med volang framtill, som jag matchade med en paljettbandeu under
Enkelt & snyggt! :D

Irriterande!

Jag stör mig något så fruktansvärt på speciellt "tjejer" som gillar varenda kommentar, status och så vidare på facebook. På varendas bild står det en kommentar till exempel FIN! När det snackat så mycket skit bakom ryggen så det är inte sant, typ fan vad ful hon är, jävla fjortis jag hatar henne, alltså kolla vad fan har hon på sig? vem tror hon att hon är? Och det bara fortsätter, uttrycker bara hat i verkligheten men sen på bilder kommenteras det att du är världens vackraste och blalala... Vad är grejen med det? Antingen ljuger dom för mig eller för den andra, och att ljuga är aldrig okej. Men min kompis visade mig sin facebook och så var det en och samma tjej som gillat ALLA hennes profilbilder och de har aldrig pratat med varandra, hahaha! Detta kanske låter löjligt för er, men i Solna/Stockholms området funkar det så.... Försöka sno andras vänner/ vilja vara omtyckt av alla.... Alltså det funkar inte i längden, varför vara älskad för någon slags plastig låtsasfigur? Istället för att vara den man egentligen är? Folk dömmer mig ofta, det gör dom. Men jag bryr mig inte, och när de väl pratar så inser dom att jag är inte så taskig och så vidare som dom egentligen tror. Det gäller bara att ge folk en chans, dock krusar jag aldrig för folk. Passar det inte så hej då. Jag har mina nära vänner och dom kan jag lova er att jag skulle göra allt för, de är hela min värld. De finns för mig på samma sätt. Jag skiter fullständigt hur många det är som ogillar mig och tycker att jag är si och så, jag har mina nära & kära och de är de enda jag behöver. Mår de bra mår jag bra, blir helt förstörd när någon av de mår dåligt och då hamnar jag precis i samma sits.  Jag är den jag är, och kommer alltid vara det. Stå för dina åsikter, gör dig inte till någon annan för att passa in, utan du märker förr eller senare vilka som verkligen är dina riktiga vänner & vilka som bara var med dig "för att"
Det här är Felicia Lindblom som signar ut slut. ;)



Coola bananer

Kommer ni ihåg den här låten? Alla gick ju runt och sjöng på den när man var liten, kommer ihåg när de hade den utställningen på Junibacken & man kunde leka i deras koja. 
Men så såg jag nu till min stoooora besvikelse att de inte alls sjunger coola bananer coola bananer coola banane-Eeer.... Titta på 0:30 så ser ni själva, är jag den enda som gått och trott fel?

T-shirt

Smygfoto *blink* Han hatar egentligen att bli fotad, men jag vet att jag får....
Anyway, ville bara visa hans tröja som jag älskar!
Haha hur cool är inte den!? :)

Syster & bror dag

Hade en jättetrevlig dag idag med lillebror, vi åt lunch, han shoppade lite och jag var smakråd "du vet ju trots allt bäst om stil & sådär så du får hjälpa till att bestämma" sa han sött! :) Sedan gick vi till Ung 08 ett tag & drack lite milkshake, jättegoooottt :D Skönt att ha en dag utan tjafs eller någonting utan att man bara kan umgås som bror & syster.

Friends are like stars

God morgon mina stjärnor!


Snart ska jag åka iväg till stan med min bror, måste få ut honom lite ;) Får se vad vi hittar på där, vi ska i alla fall äta båda är rent utsagt vrålhungriga kanske svänger förbi några butiker och Ung 08 lite så får han se hur det ser ut. Han är så långt ifrån en sån som hänger där, men det kanske kan vara kul för honom att se :) Puss!

Big O ft Hasan

Dessa tuffingar såg vi igår på Ung 08, nästan så man blir lite rädd ;)

Matisyahu

Underbar musik!

" All my life I've been waiting for, I've been praying for for the people to say that we don't wanna fight no more"




Inspirerande

Tumblr_lno8kgpgqb1qivmzpo1_500_large
Tumblr_l2puuw9i9k1qb1gfto1_500_large_large_large
Tumblr_lpk1ww8pbj1qctjnko1_500_large
Tumblr_lms1pvg8vm1qctjnko1_500_large

Godis för läpparna

Köpte två läppglans till idag ifrån Maybelline's color sensationals serie, denna gång fick Minty Sheer & Berry Bella följa med mig hem. Båda smakar så läskigt gott att man bara vill äta upp dom med detsamma!

Berts bästa betraktelser

Det här sitter jag & lyssnar på, världens roligaste ljudbok! Perfekt innan man ska sova, hihi! ;)
Finns på Spotify, PERFEKT! :D


Bara kärlek

Förra året var jag där, vilken upplevelse! 
Ett minne för livet, ett band utöver det vanliga,
så mycket kärlek!

Glädje

Texten är rätt sjuk, men man sjunger den med glädje! :D

Jag tror på kärlek från första ögonkastet, jag har älskat min mamma sen första gången jag öppnade mina ögon

Love you long time

Tidlöst

Världens kanske mest underbara film, den är så fantastisk & har allt!

Forget your problems and have a fucking party

I want to be forever young

Ser du stjärnan i det blå, den lyser för oss två


True

"Säg aldrig för mycket till den du litar på, för den du litar på litar på någon annan också"

Jet set

Hur snygg var inte klockan!?
I lovelovelove it!

♥ ♥ ♥ ♥

♥Satan i gatan vad han är bra ♥

You can break my bones with sticks and stones, but you can't hold me down


Visste ni detta?

1. Sperma Innehåller både zink och kalcium. Båda ämnena sägs vara bra för att förhindra tandlossning

2. I honkong är det lagligt för en kvinna att döda sin man om han är trogen,
bara hon gör det men sina bara händer.

3.Vibratorn användes från början för att behandla hysteriska kvinnor. Orgasmerna som vibratorn gav kvinnorna sades vara ångestdämpande.

4. Den genomsnittliga längden på en penis med stånd är 12,7 centimeter, och en slak 7,62 centimeter.

5. Trött på att gymma? Då kan det vara bra att veta att du förbränner hela 200 kalorier om du har sex i 30 minuter.

6. Det är förbjudet att
att sälja sexleksaker i de amerikanska delstaterna Alabama och Mississippi.

7. Varken särskilt roligt eller underhållande är följande akta om homosexualitet. Att vara gay var listat som en sjukdom av american psychiatric association enda till 1973

8. I Cali, Colombia får en kvinna bara ha sex med sin make, och den första gången måste hennes mamma befinna sig i rummet för att bevittna akten.

9. Det ansågs elegant bland överklasskvinnor på 1500-talet att låta pubeshåret växa sig så långt som möjligt så att de kunde smycka det med rosetter och sidenband. (hahaha)

10. Det tar 20 minuter för en kvinna att bli upphetsad. Men genom att mäta människors kroppstemperatur har en amerikansk forskargrupp nu kommit fram till att kvinnor blir upphetsade lika snabbt som män – på ungefär elva till tolv minuter.
11. Vissa apor av kvinnligt kön ägnar sig åt en typ av prostitution där de erbjuder sex mot att få extra mat.

Tineke <3

Idag har jag *trumvirvel*...... SHOPPAT! En hel del grejer faktiskt, två par örhängen, lite smink, en Jet set klocka, en Blazer, lösnaglar, mina efterlängtade fransklackar & en svart transparent skjorta + Blondinbellas bok Egoboost, den rekomenderar jag starkt har sträckläst den! Den får en att verkligen känna igen sig totalt med problemen som vi tjejer har, jag identifierar mig direkt! Dessutom får den en att skratta för att mycket av det vi nojar oss över är så fruktansvärt larvigt. Och jag skojar inte när jag säger att boken faktiskt ger mig bättre självkänsla, så läs den allihopa! :D Efter det så träffade jag min underbara älskling Tineke som har flyttat tillbaka till Stockholm, hur underbart är inte det!?!?!? :D Vi tog en liten fika, sen träffade vi en av hennes kompisar i typ 5 minuter och sen gav jag henne sällskap medans hon shoppade. Så nu är jag helt slut faktiskt och ska bara stanna inne, skönt det med ibland ;)

Tönt jag vet

Jag slog nytt rekord idag på tunnelbanan på Fruit Ninja nu har jag hela 508 poäng! :D Kanske inte så mycket för er experter men jag är nöjd.... ;) dock ska jag ta mig upp till K & J's nivå! Det är bara nöta, nöta, nöta tills jag blir bäst! ;)

'cause you're amazing, just the way you are

Åkte in till Ung 08 på kvällen, var ganska så dött där men stötte på Sara & Stella bland annat underbara tjejer verkligen! Mycket kärlek till er! Sen såg vi Big O och Hasan, de ni! ;) Det var även en gammal "bekant" eller vad jag ska kalla dets kompis som såg mig och ropade så började vi prata som om vi känt varandra lääääänge helt sjukt egentligen :) Och på tillbaka vägen stötte vi på ytterligare några till, alla är ju i Kungsträdgården nu... Dock var det ingen höjdare ändå alltså, vi satt och tittade på en tecknad film om sex & samlevnad, fick mobilen rengjord & lyckokaka och bara gick runt så mjaaa, finns roligare saker att göra! ;)


Ung08

Ingen kan väl missat att Ung08 startat igen? Och jag antar att en hel del av er ska dit, även jag ;) Det är en tradition trots allt! Dock har jag vuxit ifrån den där fjortisstilen som dominerar där. Men det kan bli riktigt kul! :D

Tada!

Jeansen & linnet, jeansen ser lite B ut på bilden men svårt att visa när dom inte sitter på.
Dock kan jag garantera att dom är farligt snygga! :)

Jeans & topp

Nu är jag hemma igen & en kladdkaka gräddas i ugnen, håll tummarna att den blir bra! Baka är inte min starkaste sida :blush: fast det är kul och övning ger som sagt färdighet hihihi!
Anyway var i Kista och åt med farmor, det var helt fullt av kaos verkligen och jag kände nästan klaustrofobi satt helt inklämd och folk var överallt.... Mitt i lunchrusningen, men det gick bra till slut i alla fall . Dessutom är hon så sjukt underbar så hon köpte ett par jeans till mig ifrån BikBok och de hade världens erbjudande som innebar att man dessutom fick ett valfritt plagg för 199 :- på köpet, :D jättenöjd verkligen! Sedan tog vi en fika också, jag är stammis där så tjejen som jobbade där sa Hej snygging! Hur mår du? Vart är pappa & brorsan då? ;) Varje helg går vi ju dit, men dom har världens godaste iste, chailatte, kladdkaka, vaniljlatte ja you name it! ;)


Hejdå!

God morgon mina hjärtan! :D


Nu är jag i ordning gjord & ska snart åka och möta upp farmor! :D
Humöret är på topp efter igårkväll dessutom, what could it be...? ;)

Detta lyssnar jag på nu

Har verkligen fastnat för sån här musik på sistone, sjukt skönt att bara sitta och göra ingenting till! :)

Darling


Nu blir det film

Ska titta på denna rulle nu, såg typ halva av den för ett tag sen när jag var hos Jesper men den verkar bra & jag vet att den är läskig, gosh jag som är mörkrädd och allt. Men nu kör vi! Bäbääm!

:(

Kvällen har spenderats av mobil, dator, fruitninja & en massa samtal av folk.... Hmmm, brukar ha roligare! Men nu är hösten påväg & man förvandlas långsamt till tråkig igen och alla idéer bara försvinner, inte kul!

En låt som är så dålig att den blir bra

Den är ändå riktigt trallvänlig, och såna låtar gillar ju jag! ;)

Fruit Ninja ♥

Faaaaaen grabbar har börjat bli precis som er när det gäller Fruit Ninja, helt galet beroendeframkallande spel & ja allting handlar egentligen bara om att slå rekord ;)

Miss u already summer 2011


when life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile

Var dig själv, alla andra är redan upptagna.

have you ever loved someone so much you can't barely breath when you're with them?

'
Kan inte tröttna,

I wanna go all the way takin' out my freak tonight

Hemma igen, fanns ingenting att göra ute alls faktiskt... Det var kallt & började så småningom regna, inte allt för kul. Så vi satt under tak, lyssnade på "ganja-musik" hahaha interngrej där med ;) Imorgon blir en roligare dag, då ska jag åka och träffa min underbara farmor för lite lunch och sådär. Mycket trevligt! :D

Sanna mina ord, det här e mitt liv Ska hela vägen upp och följer min stig


Varje steg som jag tar leder rakt till topp
har jobbat för ett mål och en inre dröm

FML dag

Hej darlings! ;)
Har varit en av de tråkigaste dagarna i mitt liv typ, legat och tittat typ 30 minuter på en japansk skräckfilm men det hände ingeeeeeeenting så jag stängde av & tittade på Bonde söker fru istället, hel kul :S Sedan låg jag & tittade på Gossip Girl ett tag, gooooosh ge mig Serenas kläder, världens snyggaste stil no doubt sen är ju Chace Crawford med som förövrigt är världens snyggaste kille, mums! ;) Annars har jag inte gjort någonting, men nu väntar Guacemoleburgare & sedan får jag se vad som händer. Pussar!

Uttråkad

Dra åt skogen vad tråkigt det är att vara hemma själv!
Nu hoppar jag in i duschen & kommer antagligen ut med världens lenaste ben.
Ciao!

Var bara stark

Att vara stark innebär inte att man aldrig faller, utan att vara stark innebär att se ett ljus i mörkret och att man alltid kämpar för att nå dit.

Dagens låt


Just a smalltown girl

We change,
we grow up,
we fuck up,
we love,
we hurt,

We change,

we grow up,

we fuck up,

we love,

we hurt,

we’re teenagers.

We’re still learning

We’re still learning
we grow up,
we fuck up,
we love,
we hurt,
we’re teenagers.
We’re still learning
We change,
we grow up,
we fuck up,
we love,
we hurt,
we’re teenagers.
We’re still learnin


Still gettin it

God morgon!

Klockan är redan tolv, hmm gick och la mig vid elva igår och somnade vid runt tolv BARA för att kunna vakna tidigare eftersom skolan börjar snart, men det gick ju åt fel håll.... Som tur är har jag ju en vecka till på mig! ;) Så min dag idag kommer antagligen bestå av att städa rummet, duscha & såna där tråkigheter brorsan åkte till IO så jag får allt att städa, schyst. Fast nu orkar jag inte något av det där.... Gosh, hatar dagar då ingen kan ses och man bara är inne. FML
Just nu, nyvaken pigg & ursnygg...

Bästa vän

Inga ord kommer någonsin kunna förklara hur mycket du betyder för mig,
du är hela min värld & så mycket mer.

Hahahaha!

-Do you speak English?
-Yes!
-Name?
-Adolf Bumin.
-Sex? -3 to 5 times a week.
-No, I mean..male/female?
-Yes, male,female and sometimes camels.
Holy cow! -Yes, cows, sheep...Animals in general.
-Oh dear...!
-No, deer runs too fast.

Riktig Felicia grej


Tears

Jag gråter som en galning när jag ser den här videon....
Fan vad sorlig den är, stackars lilla lilla flicka...

Listen to your heart

Destiny decides who you meet in your life but it is your heart that decides who gets to stay in your life.



To die for

Mitt shoppingbehov stillades definitivt inte av det där...

...

Jag är så shoppingsugen, det är helt galet! Fingrarna bara kliar efter att få sätta på sig nya plagg, dessa jag äger nu är ju katastrof....! Så fort jag får mina pengar då jävlar!
Jag har flippat ur nästintill likadant, ett x antal dagar nu...

Break the rules live the life

95194330_lvvzgikt_c_large

3 musketörerna


Bilden med stort b

I love you fästmö!
(Hahaha långt & invecklat internskämt, men visst ser vi förälskade ut på bilden?)

Tungt

Gooooosh vad vi pumpat dessa låtar på senaste, helt sjukt! ;)
It's goood, bäbääm!

Alvik

Kvällen igår var mycket rolig som jag antog! ;) Först åkte jag & Elin och mötte Jesper, Henric, Richard och Kim i Minneberg och umgicks lite, några badade och så vidare :)
Sen åkte Henric, Elin & Richard hem och jag stannade kvar med Kim & Jesper och åkte lite moppe, kollade på när de sladdade (jättekul -.- ) Sedan gick vi hem till Jesper & stannade över natten och tittade på Skins, Jersey Shore Hem till Midgård med mera, mycket trevligt! Somnade vid 4, så var heeeeelt slut idag när jag vaknade.
Så idag var en riktig slappardag med pojkarna, och vid fem kom Elin också så åkte hon & jag till Fridhemsplan och köpte äppelpaj, båda var sjukligt sugna på det ska ni veta! Så sitter vi där och jag helt ofixad så kommer det fram två killar och försöker desperat ragga på oss och frågar om vi har cigg, blinkar med ögat, rynkar med pannan, hahahaha! Sämsta jag sett, gosh gillar inte sånt där! Blir oftast bara pinsamt och patetiskt.
Kim får stå för bilden, mysig bild eller hur? :)

Grym tjej

http://www.myspace.com/sarajendeberg gå in och lyssna på min älskade Saras låtar, hon är helt amazing!
Jag lovar ni kommer ej att ångra er.

Malo malo malo

Såhär ser jag ut idag, woopwoop!

Gårdagens bästa låtar

BÄBÄÄÄÄM!

Upptagen

Har massor att göra ikväll, så bloggen kommer dessvärre vara ganska ouppdaterad inte för att jag har så värst många läsare men ändå! ;) Kommer kanske ha massa roligheter att berätta för er sen, tihihi! Men nu måste jag fixa i ordning mig lite, ser helt galen ut... Jaja, ville bara uppdatera och visa att jag lever efter en galen kväll som igår! ;)

Just be strong

Trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that motherfucker's reflection.



Hur känner ni pojkar?


Hårfärger?

Jag är sugen på att färga håret, dock funderar jag kanske på att färga håret lite ljusare denna gång mot mer brunaktigt. Har haft möööörkt så länge nu att jag känner att jag behöver en förändring! ;) Jag menar det är alltid roligt eller vad säger ni?
Ljusare
Naturligt
Mörkbrunt
Eller kanske någon helt annan? :)

Bra dag

Mycket bra dag idag, var på bio och såg BrideMaides som förövrigt var vääääääldigt tråkig.... Tror att man måste vara över 30 för att förstå det roliga, sedan åkte vi och träffade våran fina vän. Hahaha längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde idag :D They see me rollin, they h8n! Sjuka små barn. Juste jag fick dessutom mina skolpapper idag dessutom, 11 dagar kvar det är nära nu. Iiiih! :D ska bli spännande....... Dock lite ångest över att lovet snart är slut, men jaja! :(

En av favoriterna

Maroon 5 slår till igen, bäbäääm det är så bra!
Ni vet ju själva vilket stoooooort fan jag är till låten She will be loved,
Kärlek!

That's just the way it is

badass

?

Hmmm, är det jeans eller shorts väder idag? Jag kan verkligen inte bestämma mig, väldigt molningt men ibland tittar solen fram, typiskt att bo i Sverige ibland för väljer jag jeans blir det garanterat för kallt & tar jag shorts ja då blir det för kallt. Hähä help!

Klockrent

Määäen traåuktåen ståe jue mi påe gåa!

Vet inte hur många timmar jag skrattat så jag gråtit åt detta, underbart slut spurten ifrån traktorn till huset!

Sofis mode ♥

Börjar min morgon på bästa möjliga sätt, titta vad som låg på bordet när jag kom upp!

Eels

I need some sleep
It can't go on like this
I tried counting sheep
But there's one I always miss
Everyone says I'm getting down too low
Everyone says you just gotta let it go
You just gotta let it go
You just gotta let it go

Med det säger jag godnatt, sov gott änglar!

Texten


Kladdkaka

Hej på er! :D
Skiner som en sol just nu, så nöjd med allt! En underbar känsla. Har hunnit med både det ena & det andra idag dessutom, var till exempel på grönan idag i värsta åskvädret och det öste ner! Konstigt nog var vi de enda som såg blöta ut, alla andra hade regnponchos & paraplyer men så långt tänker inte vi ;) Men kul var det i alla fall! Dock fick jag ett samtal som gjorde båda oss lite ledsna och oroliga men allting gick fint, som tur var. Annars hade det inte varit roligt må jag säga.... Nu ska jag planera lite inför morgondagen, det lär bli awesome! :D Pussar!
Förra året

Just do it

Tumblr_lout2errcr1qk8pw8o1_500_large

Sååååå fin låt, jag tröttnar aldrig!

En stor puss

Till er, världens sötaste!

Konstigt väder

Godmorgon! :D
Vaknade först halv åtta idag, ångest men gick upp och drack vatten och somnade sedan om till runt tio. Bättre det i alla fall. Konstigt väder idag dessutom, verkar vara varmt men är tjooocka moln & lite små soligt, hmmm? Riktigt dålig beskrivning men kan inte förklara bättre... Jaja, ska klä på mig nu och så as usuaaaaal ;) sedan ska jag möta Elin tidigare än vi brukar, nu jäklar ska vi fånga dagen! :)

Helt död

Åkte till Alvik och träffade mina vänner och har nu fått världens huvudvärk, ångest.... Vet inte om jag druckit för lite eller vad det kan bero på, ganska hög ljudvolym när "gruppboendet" samlas dessutom ;) Haha! Hann med en del idag faktiskt, så nu är jag helt trött.... Ska bli skönt att sova, dock ska jag upp rätt tidigt imorgon igen, måste ju dessutom börja vänja mig för snart börjar skolan :O det här lovet har flygit iväg må jag säga, knappt hunnit göra någonting känns det som, men kul har jag definitivt haft! :D Ett lov jag alltid kommer att minnas ;)

Sjusovare ;)

God morgon, sov längre än vad jag brukar idag! Till över tolv faktiskt, mmmh vad skönt det var :D Nu har jag fixat mig och ska bege mig ut ett tag, blir roligt :) Sen kommer älskadeälskadeälskade papi hem igen ifrån Åland, åh jag har saknat honom! Men nu ska jag nog lägga på ett kol, vi hörs senare babes!

Lent

Nyduschad, nyrakade ben och så vidare. Mmmmh, känslan av nyrakade och insmorda ben är guld värd! Så nu ska jag plocka fram lite kläder och så där, alltid lika jobbigt att välja... :( Men det måste göras.

This one's for you and me


I'll never give up


Lockar

Lockade håret igår för omväxling, det blev riktigt sött dock syns det knappt på bilderna :(

Hellu!

Hej mina söta! :D

Pratade precis med Elin i telefon har inte träffat henne sen i lördagsmorse, känns som om det var helt sjukt längesen! Så henne ska jag träffa om ett tag & så åker vi till Alvik och träffar pojkarna. Mycket trevligt! :) Men jag måste göra mig i ordning och lite sådär för känner mig rätt sliten. Puss!

Love your enemies, it will drive them crazy

Tumblr_lf3cnjyktl1qd0qsoo1_500_large

Make me your radio turn me up when you feeling low.

Hoppar in i duschen en gång till & drar sedan iväg på äventyr... ;)



Favoritscen

En av mina favoritscener ur Family Guy, så gullig!
Love it :D

Trött igen

Gick till centrum med lillebrorsan & åt mat men kom hem lika snabbt, jaja! :) Skönt att vila ibland också, funderar starkt på att powernapa :blush: finns inget bättre än att sova, trots att det är överskattat ibland eller hur Teo? ;)

bäbääm!

The difference between me and her? I make him smile with my pants on.




Tråkdag

Dagens facelook & outfit,
det här håller inte...
Jag måste hitta på någonting känner jag....

Bild ifrån aftonbladet.se

Hampus skickade på facebook att jag var med på aftonbladet när jag stod och tittade på Pride, och sedär där är jag...

Skönhetstips

1. Om du vill använda lösögonfransar, men är orolig att det ska se för fake eller plastigt ut. Gör såhär: Klipp av dom på mitten och applicera dom på yttre delen av dina ögonlock !

2. Spara pengar på ansiktsmasker genom att göra en själv !
Det finns jättemånga recept på hur du gör egna ansiktsmasker. Den här funkar om ditt ansikte känns lite torrt. Blanda två bananer och en halv deciliter naturell yoghurt och en matsked honung. Applicera det i hela ansiktet och låt det verka i 20 minuter. Tvätta sedan ditt ansikte med varmt vatten. Din hy blir garanterat len och återfuktad !

3. Ett naturligt sätt till rakt hår ! Häll upp mjölk i en sprayflaska. Spraya ditt hår när det är fuktigt och låt det verka i 20 minuter. Tvätta och schampoonera därefter som vanligt. Ta-da ditt hår har blivit rakt !


4. Slut på torrschampoo ? Ta det lugnt ! Lösningen finns i ditt skafferi, bakpulver ! Applicera det som ett vanligt torrschampoo.

5. Hitta rätt Mascara. Om du har ljus hy och väldigt blont hår. Satsa istället på en mörkbrun mascara för en mer naturlig look. Spara den svarta till festmakeupen istället.

6. så gör du att ditt smink håller hela dagen ! Du kanske ska ut eller på fest eller något liknande och vill att ditt smink ska hålla hela kvällen ? Blunda och spraya försiktigt hårspray över ditt färdigsminkade ansikte !

7. Undvik ojämnhet. Är du trött på att dina sminkborstar känns rispiga och inte gör ditt smink jämnt ? Köp då istället en sminkborste av äkta hår. Dom är mjukare, gör ditt smink jämnare och dom håller sig lena så länge du håller dom rena ! 

8. Håll din foundation fräsch ! När du köpter en foundation köp då helst en i tup med pump för att förhindra bakterier och som gör att din foundation håller sig fräschare längre.

9. Alla har hört talas om foundationrand. Men har du tänkt på.. Att det också finns rougerand ? Applicera aldrig ett rouge hela vägen upp till hårrötterna. Det ser bara onaturligt ut och gör så att du ser randig ut. Koncentrera dig istället på "bullen" på kinden, och var noga med att arbeta in rouget.

10. Hemmagjord tandblekning. Gör dina tänder vitare genom att borsta dom med en blandning av tandkräm och finrivet citronskal. Citronskalet är naturligt blekande utan att förstöra tandköttet.


11. Vill du ha smalare fingrar ? Måla då dina naglar i en blek nyans. Starka eller mörka färger kan bryta ner de naturliga linjerna på dina fingrar och får dom att se tjocka ut. 

12. Bodymist i din hårborste ! Vill du ha ett väldoftande hår ? Spraya lite bodymist i hårborsten så luktar det garanterat gott !

13. Sminka dig i rätt ljus ! Sminka dig alltid i den typ av ljus som du kommer att vistas i. Gör din dagliga makeup i närheten av ett fönster och din kvällmakeup i svagare ljus. På kvällen kommer du behöva mer smink för att lyfta fram dina bästa drag.

14. Plocka dina ögonbryn i rätt ljus ! När du plockar dina ögonbryn, gör det alltid i dagsljus. Solens skarpa ljus kommer göra så att du ser alla de små ljusa hårstråna som inte syns under din badrumslampa !

15. Babylena ben ! Har du slut på rakgel ? Testa att raka dina ben med balsam ! Det gör det inte bara busenkelt utan också gör dom superlena efteråt ! Det fungerar med vilken typ av hårbalsam som helst.


Inte jag som skrivit detta, men jag kommer defenitivt testa flera stycken av dessa tips!

Jeans

¨
Leggings "Kissy - Medium Antique
Åh vad jag vill ha alla ovanstående jeans, har ca 4 par kanske som jag verkligen använder.
Resterande är trasiga, fula, dålig passform och så vidare....
Hm, så fort jag får pengar ska jag köpa jeans!

Autumn 2010


Innerst inne mår jag lite dåligt över dessa serier även fast jag skrattar åt dom

Det är ju så synd om dom om man tänker efter!

They've got the look

Jag skulle inte tacka nej till att se ut som någon utav dessa tjejer,
så otroligt snygga!

Isn't it?


Varför ska man tänka på nån annan än sig själv? - Ego

Sov en bra stund och hade svårt att egentligen ta mig ur sängen sen, var hur trött som helst. Men nu är jag lite piggare i alla fall och har fått i mig middag, nu väntar en myskväll med salt & vinäger chips, cola & vitlöksdipp, min & lillebrors favorit. Winning! ;)



Mys á la Åland 2010

Den eviga cirkeln

"When you love, you get hurt. When you get hurt, you hate. When you hate you try to forget. When you try to forget you start missing. And when you start missing you'll eventually fall in love again"



Kaka/kex?

Vad är det för skillnad på kaka & kex? Har aldrig riktigt fattat det :blush:

Så jag googlade det, (självklart) och svaret blev:


Vad är skillnaden på kaka och kex?

Kakor och kex samma ord rent etymologiskt. Men vanligtvis brukar man med kaka syfta på bakverk som ofta är mjuka och innehåller en del socker medan kex är något man ofta brer smör eller lägger ost på och är innehåller mindre socker. En annan sak som avgör hurvida det är ett kex eller en kaka är när och vad man äter tillsammans med kakan/kexet. Kakor äter man ofta som fika tillsammans med tx. kaffe och kex som ett tilltugg till tex. vin.

 

 



Trötttt

Hej sötisar, allt bra? :D

Jag är trött som ett jäkla djur, somnade vid halv fyra igårnatt & gick upp nio. Så ni kan ju tänka er, sedan åkte jag direkt till Kista & shoppade en poncho, ett par söta sandaler & ett par jeansshorts. Sedan åkte vi till stan & tittade på Prideparaden och så stötte jag på Elisabeth som stod på andra sidan gatan, mycket kul! Så vi stod och kollade på varann över gatan ;) Pride är liksom heligt för oss hihi! När det var slut åkte vi till centrum & köpte en till poncho fast i svart, alltså uuuursnygg, och nu är jag hemma igen. Funderar på att lägga mig och vila eller liknande för jag är nästintill död känner jag.

Let's go

WoopWoop!
Refrängen är awesome

Stereo hearts

Jag har varit så duktig idag! Vaknade tio och gick raka vägen ner till gymmet och körde järnet, sedan åt jag en kesella & hoppade in i duschen. Nu ska jag torka mig ta på mig bikini och så för att sedan åka vidare till smedis, winning! Det blir kul! Sover över hos henne inatt dessutom, score! Kommer bli sjukt kul hihi! ;)
En sjukt go låt, love it!

Filmmys

Nu lånar jag lillebrors bärbara dvd, slänger på en dvd & äter popcorn. Det kan inte bli annat än bra! :D

Inga tårar på min kind

I used to want you so bad

I will always be the best thing you never had.

Baby baby baby OH


Femton fhlantar för fhekfhpaden

Haha var ute med min finaste och oj vad vi skrattade! Tog en massa fula kort, gick till ICA och handlade inför imorgon *score* det ska bli mycket trevligt! :) Dock skulle Elin hem tidigt så vi gjorde inte så mycket mera, ingen idé att gå runt som osaliga andar... ;)

Winning

Han vet vad han talar om, that's for sure! :D

Naturell

Helt naturlig Felicia! Precis som gud skapade mig, oplattat hår & endast litelite mascara.
Damn it feels good to be natural! ;)

Solblåsor

Jag har fått solblåsor på både bröstet & under ena ögat ;( de syns dock inte allt för tydligt. Men jag ser dom och det är illa nog, dock verkar det inte vara farligt, det håller jag tummarna för! Men fan också det känns ju inte alls bra!

What the fuck!?

Den här länken kom upp när jag klickade runt lite, herreguuuud alltså seriöst!?

Underbar


Hahaha jag skrattar så mycket!
Hon är helt underbar

Linje

Såhär såg randen ut imorse innan jag åkte till Smedis & solade på balkongen, jag hoppas att den blivit ännu skarpare nu! ;)

Smedis again

Solen stekte på mycketmycket bra idag med, åkte till Smedis & lagade Ceasarsallad á la Elin & Felicia. Så stötte vi på två fina tjejer ifrån min gamla klass Stella & Sara så vi låg tillsammans med dom, letade efter killar & sååå ;) Det kom fram ett par killar också och frågade om vi hade solkräm med mera hahaha what the fuck? Sedan på hemvägen ropade ett par också, helt konstigt när man känner sig om allra fulast och 100% ofixad. Men what to do liksom, bara le och se glad ut ändå *blink blink* Nu ska jag ta på mig torra underkläder, fixa mig lite & sedan äta mat. Blir ingen träning idag tar den imorgon bitti istället ;)
Jättesöt

Myspys

Sminket borta & "pyjamasen" är på, nu är jag redo inför natten.
Guuuud vad skönt!

;)

Man lär sig av sina misstag, you're a mistake I'm never gonna do again.

Lång dag

Åkte till Grönan med Elin, hahaha längesen vi hade så roligt. Speciellt när vi åkte Popexpressen till Loca people, eftersom vi lagt in egen text på den..... ;) Sen fick vi åka Blå tåget med två killar, hahaha jag var livrädd och dom satt och sa vad gör vi? Nu kör vi! Hela tiden... Galningar! Hemvägen tog dessutom över en timme, helt sjukt! Men står en gubbe och stirrar och närmar handen mot våra lår så är det ganska uppenbart att man tar en annan väg, hahaha dessutom tog det typ en och en halv timme för oss att komma till Gröna Lund för att vi kom upp via Kungsholmen så då gick vi värsta promenaden helt fel först men motion fick vi och det är bra!
Skolavslutningen.

κούκλα μου


Pride

Underbara flickor!

Sola och bada på sommarn är livet som bäst

Nu är jag hemma igen, lite brunare, lite hungrigare & lite törstigare. ;) Låg och pressade ifrån 12-15:30 typ, så lite färg borde jag fått. Jag badade två gånger dessutom (eller andra gången var halvtvek) Det var så kallt i vattnet att hela kroppen stelnade till och jag bara skrek :blush: men annars var det bra! En riktigt trevlig dag!

Dagens outfit

Enkel shortsdress & flätat bälte, mycket smidigt och bra! ;)

Jag älskar er

You make it real for me.

Missad buss

Mmmmh, bussen gick precis när jag tittade på SL:s hemsida nästa går om ca 20 minuter jobbigt nu kommer jag dit senare än tänk, inte bra.... Men jaja! Whattodoliksom, det var inte mitt fel...

Sola

Ställde klockan på tio, vart tungt att vakna men nu är jag uppe i alla fall ska slänga i mig lite yoghurt innan jag åker. Smidigt och bra, ska möta upp Kajsa & hennes lillasyster på Ekerö och sedan åka vidare till någon strand, huuuuur mysigt? :D Men nu måste jag lägga på ett kol, pussar!

God natt

Justja jag ska upp tidigt imorgon så var det ja...
Godnatt mina hjärtan!

Fransar

Jag har totalt snöat in på plagg & accesoarer med fransdetaljer, hur snyggt som helst!
I want it all!

För söt

E4d6cfc25fd74d1914cbcd0eca954af9ed4fa582_large

Lita aldrig på någon annan än dig själv

Jag sluter mig allt mer som en mussla och tvivlar allt mer på vilka jag egentligen kan lita på. Allting som nyss var så ljust, har nu blivit så mörkt.

Pride

Eftersom Prideveckan pågår för fullt just nu lägger jag in den här låten!
Helt awesome hahaha!

:O

Herregud vad är det som händer egentligen? Folk verkar inte vara riktigt kloka nu för tiden...

Tineke

Mitt finafinafina hjärta sjunger denna låt som förövrigt är världens vackraste låt enligt mig och hon gör det så bra att jag får små tårar och håren reser sig, fan vad duktig du är!
Jag älskar dig

Is chai!

Känner mig helt död nu, åkte till Kista med Elin och drack älskade Ischailatte. Äckligt gott! Sedan åkte vi vidare till stan för att se vad som hände där, dock var det ganska dött och vi åkte upp i Kulturhuset på Queertango, hahahaha bara 40 åringar som dansade tango... Lite fel för oss, så vi åkte tillbaka hem. Jag är dessutom hur trött som helst och ska imorgon vara ute på Ekerö klockan 11 för sol och bad, oh damn jag kommer vara helt död om jag inte lägger mig tidigt ikväll och skippar det där dötittandet på facebook. Jag älskar trots allt att sova så det är nog inga större problem ;)

Awesome day

Dagen var sjuktligt bra ska ni veta, och den är inte slut än! :D
Åkte till Smedis med Elin & solade och badade dessutom!! När vi ligger där på våran filt och äter vaniljpudding, (låter äckligt men är farligt gott) så ser vi hur en kille i vattnet ser ut som Elisabeths pojkvän, så vi ba är det han? Så kollar vi nogrannare och se där visst var det han PLUS Elisabeth & hennes kompis, vilken slump! Så vi flyttade vårat pick och pack och satte oss vid dom ett tag, sedan skulle dom åka inlines tillbaka till Duvbo långt!?!? Så då låg vi och solade ett tag till, sen började två snyggingar prata med oss ;) så vi flyttade åter igen, men där stannade vi sen. Vi badade och allt möjligt! Mycket trevligt var det i alla fall & nu pratar jag med en av dom på facebook, hihi :thumbup:
Men nu ska jag fixa i ordning mig lite för att möta upp min fina för en fika! :D

Smedis

Godmorgon söta! :D
Har legat ute på balkongen i ca 2 timmar, så otroligt sköööönt! Men nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart möta Elin så åker vi till Smedsuddsbadet ett tag och bara har det bra & bättrar på brännan. Mycket trevligt! :) Men nu måste jag hålla koll på mackorna i ugnen så dom inte ser ut som fyra kolbitar. Puss!

Tabbe

Åh så det var därför han var med fyra tjejor, och vi vågade inte gå fram. Fan också!

Pride 2011

Hola guapas! :)

Hade en otroligt fin kväll med mina finaste tjejer, först åkte jag & Elin till Kista och köpte en varsin Is-chai, mmmmh så otroligt gott det är helt stört! Sedan mötte vi upp Elisabeth i stan och gick på pride, herregud vilka människor det finns där en salig mix! Elisabeth var så rolig det kom fram en kille och frågade ‎
K: Är det en kille eller tjej som pratar?
E:  Det är en tjej. K:  Va är det? E: Vad är du själv då?
Hahahaha han låtsades inte höra och fick lite ont i magen. Dessutom togs det lite roliga bilder också, Elin klistrade på en lapp, vi såg en man som hade läppar som prinskorvar & rumpa som en anka (allt var implantat men ändå) Sen killar i nätstrumpbyxor, lädershorts och linnen ifrån Gina Tricot, hahaha så gött att folk verkligen vågar vara sig själva fullt ut! Underbart ju!
Förra året när vi var på gröna lund, jag hade fått en boll rakt på fingret så fick jag frågan av en kille om jag gjorde så för att kunna leka bättre med mig själv, hahaha jag minns det så väl....

♥ ♥ ♥

"Well you can break my bones 
With sticks and stones 
But you can't hold me down 
I think it's time i break 
The rules you make and make some of my own"




Face & outfit

Outfit & facelook 4 tonight, godkänt?

Ulrik Munther OH MY GOSH!

O H M Y G O D !
Jag och Elin såg Ulrik Munther idag på Gröna Lund, jag dog lite måste jag säga :blush: han var ännu sötare irl dessutom, hähä började med att vi såg en mobiluppladdning på honom när vi stod i kön till Popexpressen och vi bara tänk om han är här? Iiiih! Så då skyndade vi oss dit bort där bilden var tagen och så var han inte där, så vi blev lite besvikna sen kom han av Extreme. Hahaha mitt hjärta slog i 180 & jag tappade nästan hakan, :blush: Så fin! Dock vågade vi inte hälsa eller ta bild, ;( ångrar mig lite, men vad skulle man säga? Dessutom var det tjejer runt om honom hela tiden som tog bilder osv så det kändes lite hmm, opersonligt. Ångrar ändå att jag inte tog tillfället i akt, men han var med ett gäng på 4 tjejer & en mamma/maneger jag vet inte riktigt..... Men vi såg honom fleraflera gånger i alla fall, sööööötnos! Jag blev helt kär, herregud vad jag låter som en liten tjej!
Här är bilden ifrån facebook, hoppas det är okej att jag lånar den...



Fint väder

Vilket fint väder idag va!? :D Helt underbart, la mig och solade nästan så fort jag vaknade nu är det dock lite molningt så passade på att skriva lite innan solen kommer tillbaka. Dagens planer är självklart att vara med Elin, försvinner lite moln drar vi definitivt och solar annars blir det ett återbesök på Gröna Lund, yäääh! Det blir mycket trevligt vilket än av alternativen det blir ;)

Facepalm

Varför sitter man alltid uppe vid facebook i flera timmar på nätterna? Klickar på hemknappen flera gånger för att se om något uppdaterat någonting som man egentligen inte bryr sig om? Helt sjukt egentligen, så med det tackar jag för mig och släcker ner datorn. Eller vänta... Jag måste kolla facebook en gång till.... FUCK!


Jag gillar inte måndagar

Tumblr_lp7ry1kjnn1r0yc9vo1_500_large
Dock har jag fortfarande lov, and that feels good for sure!

I'm in love with my crazy beautiful life

Tumblr_lo89ioo8sm1qjji0vo1_500_large

Amy

He walks away,
The sun goes down,He takes the day but I'm grown,
And there's no way, in this blue shape,My tears dry on their own,
R.I.P Lady, you were awesome!

Hahaha

I've just moved you to the top of my to do list ;)

Så fint

Vart är verklighetens Will? En kille som gör allt för tjejen han verkligen älskar, finns han?

Tårar

Tårarna rinner från mina kinder, näsan är snorig & ögonen röda. Det finns ingen film som jag gråter till så mycket som just The Last Song, den är så vacker & så sorlig. Ni måste se den, fan vad jag tycker om den! Och jag gråter lika mycket varje gång, helt otroligt. Kärlek är något så otroligt fint, det gäller att inte slarva bort vad man egentligen har.


.

People make mistakes, even the ones we love.